Aportaciones congreso (29) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2009

  1. A comparative study of the analysis of free fatty acids in cheeses (Cow's, Ewe's and Goat's) with different ripening times using NIRS: Intact samples and fat extracts

    Czech Journal of Food Sciences

  2. Algunos parámetros productivos de la oveja alcarreña

    XXXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC): Barbastro, 16-19 de septiembre de 2009

  3. An Attack Detection Mechanism Based on a Distributed Hierarchical Multi-agent Architecture for Protecting Databases

    7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON PRACTICAL APPLICATIONS OF AGENTS AND MULTI-AGENT SYSTEMS (PAAMS 2009)

  4. An attack detection mechanism based on a distributed hierarchical multi-agent architecture for protecting databases

    Advances in Intelligent and Soft Computing

  5. Análisis de compuestos volátiles de carne de lechazo de producción ecológica y convencional

    XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009

  6. Aplicaciones informáticas para Cálculo Matricial de Estructuras

    Experiencias de innovación docente universitaria: [I Congreso Internacional de Intercambio de Experiencias de Innovación Docente Universitaria]

  7. Changes in ewe's milk composition in organic versus conventional dairy farms

    Czech Journal of Food Sciences

  8. Changes in the mineral content in cheeses of different compositions during 6 months of ripening

    Czech Journal of Food Sciences

  9. Comparison of the sensory characteristics of suckling lamb meat: Organic vs conventional production

    Czech Journal of Food Sciences

  10. Crack-tip hydrogen accumulation in metals under transient loading

    Proceedings of the 2008 International Hydrogen Conference - Effects of Hydrogen on Materials

  11. Critical stress intensity factors in steel cracked wires

    International conference on integrity, realibility and failure

  12. Determination of the mineral composition (Ca, P, Mg, K, Na) in cheeses (Cow's Ewe's and Goat's) with different ripening times using near infrared spectroscopy (NIRs) with a fibre-optic probe

    Czech Journal of Food Sciences

  13. Efecto de la presencia de pezones supernumerarios sobre la producción de leche en ovejas Assaf

    XXXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC): Barbastro, 16-19 de septiembre de 2009

  14. February of 1933, Spanish Courts: an examination of the building of State Schools

    Proceedings of the Third International Congress on Construction History

  15. Herramientas didácticas interdisciplinares en ingeniería: dibujo y materiales

    Caminando desde la idea hacia las alternativas del diseño: Congreso Internacional Conjunto XXI INGEGRAF - XVII ADM. Lugo, 10-11-12 junio 2009

  16. Incidencias encontradas en los lotes de inseminación artificial intrauterina en las ovejas churras

    XXXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC): Barbastro, 16-19 de septiembre de 2009

  17. Influence of drawing-induced residual stresses and strains on hydrogen embrittlement of cold drawn wires

    Proceedings of the 2008 International Hydrogen Conference - Effects of Hydrogen on Materials

  18. Influencia de los factores biológicos y ambientales sobre los niveles hormonales de machos en razas ovinas de doble aptitud leche-carne

    XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009

  19. La cosntrucción de la universidad Laboral de Zamora

    Actas del Sexto Congreso Nacional de Historia de la Construcción: Valencia, 21-24 de octubre de 2009

  20. La creación de equipos multidisciplinares de profesores universitarios para fomentar el trabajo cooperativo entre los alumnos

    Experiencias de innovación docente universitaria: [I Congreso Internacional de Intercambio de Experiencias de Innovación Docente Universitaria]