Publicaciones (54) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2009

  1. A comparative study of the analysis of free fatty acids in cheeses (Cow's, Ewe's and Goat's) with different ripening times using NIRS: Intact samples and fat extracts

    Czech Journal of Food Sciences

  2. A critical review of stress intensity factor solutions for surface cracks in round bars subjected to tension loading

    Engineering Failure Analysis, Vol. 16, Núm. 3, pp. 794-809

  3. Algunos parámetros productivos de la oveja alcarreña

    XXXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC): Barbastro, 16-19 de septiembre de 2009

  4. An Attack Detection Mechanism Based on a Distributed Hierarchical Multi-agent Architecture for Protecting Databases

    7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON PRACTICAL APPLICATIONS OF AGENTS AND MULTI-AGENT SYSTEMS (PAAMS 2009)

  5. An attack detection mechanism based on a distributed hierarchical multi-agent architecture for protecting databases

    Advances in Intelligent and Soft Computing

  6. An automated procedure for the geometrical modelling of a surface crack front

    SDHM Structural Durability and Health Monitoring, Vol. 5, Núm. 1, pp. 57-72

  7. Análisis de compuestos volátiles de carne de lechazo de producción ecológica y convencional

    XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009

  8. Análisis de tensiones en uniones de tres barras de cerchas ligeras de madera realizadas con placas-clavo

    Informacion Tecnologica, Vol. 20, Núm. 6, pp. 45-56

  9. Análisis experimental y fractográfico de la rotura de una plataforma elevadora

    Anales de Mecánica de la Fractura, Vol. 26, pp. 648-653

  10. Aplicaciones informáticas para Cálculo Matricial de Estructuras

    Experiencias de innovación docente universitaria: [I Congreso Internacional de Intercambio de Experiencias de Innovación Docente Universitaria]

  11. Changes in ewe's milk composition in organic versus conventional dairy farms

    Czech Journal of Food Sciences

  12. Changes in the mineral content in cheeses of different compositions during 6 months of ripening

    Czech Journal of Food Sciences

  13. Comparison of the sensory characteristics of suckling lamb meat: Organic vs conventional production

    Czech Journal of Food Sciences

  14. Crack-tip hydrogen accumulation in metals under transient loading

    Proceedings of the 2008 International Hydrogen Conference - Effects of Hydrogen on Materials

  15. Critical stress intensity factors in steel cracked wires

    International conference on integrity, realibility and failure

  16. Design of connections with metal dowel-type fasteners in double shear

    Materials and Structures/Materiaux et Constructions, Vol. 42, Núm. 3, pp. 385-397

  17. Determination of the mineral composition (Ca, P, Mg, K, Na) in cheeses (Cow's Ewe's and Goat's) with different ripening times using near infrared spectroscopy (NIRs) with a fibre-optic probe

    Czech Journal of Food Sciences

  18. Efecto de la presencia de pezones supernumerarios sobre la producción de leche en ovejas Assaf

    XXXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC): Barbastro, 16-19 de septiembre de 2009

  19. Effect of somatic cell counts on ewes' milk protein profile and cheese-making properties in different sheep breeds reared in Spain

    Journal of Dairy Research, Vol. 76, Núm. 2, pp. 210-215

  20. El puente medieval de Zamora a comienzos del siglo XX. Un estudio del alcance de la intervención del ingeniero Luis de Justo (1905-1908)

    Anuario del Instituto de Estudios Zamoranos Florián de Ocampo, Núm. 26, pp. 227-268