Departamento
CONSTRUCCIÓN Y AGRONOMÍA
Publicaciones (54) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2009
-
A comparative study of the analysis of free fatty acids in cheeses (Cow's, Ewe's and Goat's) with different ripening times using NIRS: Intact samples and fat extracts
Czech Journal of Food Sciences
-
A critical review of stress intensity factor solutions for surface cracks in round bars subjected to tension loading
Engineering Failure Analysis, Vol. 16, Núm. 3, pp. 794-809
-
Algunos parámetros productivos de la oveja alcarreña
XXXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC): Barbastro, 16-19 de septiembre de 2009
-
An Attack Detection Mechanism Based on a Distributed Hierarchical Multi-agent Architecture for Protecting Databases
7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON PRACTICAL APPLICATIONS OF AGENTS AND MULTI-AGENT SYSTEMS (PAAMS 2009)
-
An attack detection mechanism based on a distributed hierarchical multi-agent architecture for protecting databases
Advances in Intelligent and Soft Computing
-
An automated procedure for the geometrical modelling of a surface crack front
SDHM Structural Durability and Health Monitoring, Vol. 5, Núm. 1, pp. 57-72
-
Análisis de compuestos volátiles de carne de lechazo de producción ecológica y convencional
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
-
Análisis de tensiones en uniones de tres barras de cerchas ligeras de madera realizadas con placas-clavo
Informacion Tecnologica, Vol. 20, Núm. 6, pp. 45-56
-
Análisis experimental y fractográfico de la rotura de una plataforma elevadora
Anales de Mecánica de la Fractura, Vol. 26, pp. 648-653
-
Aplicaciones informáticas para Cálculo Matricial de Estructuras
Experiencias de innovación docente universitaria: [I Congreso Internacional de Intercambio de Experiencias de Innovación Docente Universitaria]
-
Changes in ewe's milk composition in organic versus conventional dairy farms
Czech Journal of Food Sciences
-
Changes in the mineral content in cheeses of different compositions during 6 months of ripening
Czech Journal of Food Sciences
-
Comparison of the sensory characteristics of suckling lamb meat: Organic vs conventional production
Czech Journal of Food Sciences
-
Crack-tip hydrogen accumulation in metals under transient loading
Proceedings of the 2008 International Hydrogen Conference - Effects of Hydrogen on Materials
-
Critical stress intensity factors in steel cracked wires
International conference on integrity, realibility and failure
-
Design of connections with metal dowel-type fasteners in double shear
Materials and Structures/Materiaux et Constructions, Vol. 42, Núm. 3, pp. 385-397
-
Determination of the mineral composition (Ca, P, Mg, K, Na) in cheeses (Cow's Ewe's and Goat's) with different ripening times using near infrared spectroscopy (NIRs) with a fibre-optic probe
Czech Journal of Food Sciences
-
Efecto de la presencia de pezones supernumerarios sobre la producción de leche en ovejas Assaf
XXXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC): Barbastro, 16-19 de septiembre de 2009
-
Effect of somatic cell counts on ewes' milk protein profile and cheese-making properties in different sheep breeds reared in Spain
Journal of Dairy Research, Vol. 76, Núm. 2, pp. 210-215
-
El puente medieval de Zamora a comienzos del siglo XX. Un estudio del alcance de la intervención del ingeniero Luis de Justo (1905-1908)
Anuario del Instituto de Estudios Zamoranos Florián de Ocampo, Núm. 26, pp. 227-268