Book chapters (6) Publications in which a researcher has participated

in the year 2022 Remove filter
filter_list Type (aggr.) Book chapters from 2022 to 2022

2022

  1. Aprende microbiología jugando al Breakout EDU "El asesino invisible"

    Los ODS: avanzando hacia una educación sostenible : modelos y experiencias en el Máster en Profesor de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanzas de Idiomas (Ediciones Universidad de Salamanca), pp. 351-363

  2. Effects of Irradiation on Food Bioactives

    RETENTION OF BIOACTIVES IN FOOD PROCESSING (SPRINGER INTERNATIONAL PUBLISHING AG), pp. 429-465

  3. Flipped Classroom y Educación Superior: metodología activa para el proceso de enseñanza aprendizaje en Bromatología

    Educar para transformar: Innovación pedagógica, calidad y TIC en contextos formativos (Dykinson), pp. 3349-3355

  4. Introductory overview on liposomes

    Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology (Elsevier), pp. 1-14

  5. Strategies for stabilization and preservation of liposomes

    Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology (Elsevier), pp. 223-237

  6. Vesicular delivery systems: applications and future trends in food technology

    Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology (Elsevier), pp. 15-38