Department
QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Book chapters (6) Publications in which a researcher has participated
in the year 2022
Remove filter
filter_list
Type (aggr.)
Book chapters
from 2022
to 2022
2022
-
Aprende microbiología jugando al Breakout EDU "El asesino invisible"
Los ODS: avanzando hacia una educación sostenible : modelos y experiencias en el Máster en Profesor de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanzas de Idiomas (Ediciones Universidad de Salamanca), pp. 351-363
-
Effects of Irradiation on Food Bioactives
RETENTION OF BIOACTIVES IN FOOD PROCESSING (SPRINGER INTERNATIONAL PUBLISHING AG), pp. 429-465
-
Flipped Classroom y Educación Superior: metodología activa para el proceso de enseñanza aprendizaje en Bromatología
Educar para transformar: Innovación pedagógica, calidad y TIC en contextos formativos (Dykinson), pp. 3349-3355
-
Introductory overview on liposomes
Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology (Elsevier), pp. 1-14
-
Strategies for stabilization and preservation of liposomes
Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology (Elsevier), pp. 223-237
-
Vesicular delivery systems: applications and future trends in food technology
Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology (Elsevier), pp. 15-38