Department
QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Publications (16) Publications in which a researcher has participated
1998
-
Analysis of Flavanols in Beverages by High-Performance Liquid Chromatography with Chemical Reaction Detection
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 10, pp. 4209-4213
-
Antioxidant properties of catechins and proanthocyanidins: Effect of polymerisation, galloylation and glycosylation
Free Radical Research, Vol. 29, Núm. 4, pp. 351-358
-
Análisis de flavonoides en vino por cromatografía líquida de alta eficacia con detección por espectrometría de masas
XX Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros : [celebradas en] Almendralejo del 4 al 8 de Mayo de 1998
-
Characterization of monomeric and oligomeric flavan-3-ols from unripe almond fruits
Phytochemical Analysis, Vol. 9, Núm. 1, pp. 21-27
-
Chromatic characterization of anthocyanins from red grapes - I. pH effect
Food Chemistry, Vol. 63, Núm. 4, pp. 491-498
-
Cloud point preconcentration and flame atomic absorption spectrometry: Application to the determination of nickel and zinc
Journal of Analytical Atomic Spectrometry, Vol. 13, Núm. 6, pp. 547-550
-
Continuous membrane extraction coupled with chromatographic analysis for the determination of phenols in fuels
Journal of Chromatography A
-
Determinación de anhídrido sulfuroso en vinos mediante análisis por inyección en flujo
IX Jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros : [celebradas en] Almendralejo, 4-9 de mayo de 1987
-
Determinación de catequinas y proantocianidinas en vinos por CLAE con derivación postcolumna
XX Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros : [celebradas en] Almendralejo del 4 al 8 de Mayo de 1998
-
Effect of malvidin-3-monoglucoside on the browning of monomeric and dimeric flavanols
European Food Research and Technology, Vol. 207, Núm. 3, pp. 223-228
-
Effect of malvidin-3-monoglucoside on the browning of monomeric and dimeric flavanols
Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 207, Núm. 3, pp. 223-228
-
Effect of malvidin-3-monoglucoside on the browning of monomeric and dimeric flavanols
ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG A-FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 207, Núm. 3, pp. 223-228
-
Electroreduction of the fungicides Folpet, Captan and Captafol on mercury electrodes
Journal of Electroanalytical Chemistry, Vol. 456, Núm. 1-2, pp. 193-202
-
Metodología de punto de nube: una nueva vía para la separación y preconcentración en química analítica
Coloides e interfases: Seminario de Sigüenza, julio, 1996 (Editorial Universidad de Alcalá), pp. 77-84
-
Organophosphorus pesticides: cloud point preconcentration
Encyclopedia of environmental analysis and remediation 5
-
Separación y caracterización de la materia colorante del vino
XIX Jornadas de Viticultura y Enología Tierra de Barros: Almendralejo. 5-9 de mayo de 1997