Publications by the researcher in collaboration with José David Flores Félix (63)

2020

  1. History and current taxonomic status of genus Agrobacterium

    Systematic and Applied Microbiology, Vol. 43, Núm. 1

  2. Potencial obtención de ácido cítrico a partir de microorganismos asociados a vegetales

    Tendencias medioambientales en el ámbito universitario: I Congreso nacional de TFG Y TFM ambientales "Tendencias medioambientales en el ámbito universitario", Burgos 7-9 noviembre 2019

  3. Rhizobium laguerreae improves productivity and phenolic compound content of lettuce (Lactuca sativa L.) under saline stress conditions

    Foods, Vol. 9, Núm. 9

  4. High taxonomic diversity of Micromonospora strains isolated from Medicago sativa nodules in Western Spain and Australia

    Systematic and Applied Microbiology, Vol. 43, Núm. 1

  5. Genome analysis of endobacterium cerealis, a novel genus and species isolated from zea mays roots in north spain

    Microorganisms, Vol. 8, Núm. 6, pp. 1-16

  6. Analysis of the interaction between pisum sativum l. And rhizobium laguerreae strains nodulating this legume in Northwest Spain

    Plants, Vol. 9, Núm. 12, pp. 1-16

  7. Agrobacterium cavarae sp. nov., isolated from maize (Zea mays L.) roots

    International journal of systematic and evolutionary microbiology, Vol. 70, Núm. 10, pp. 5512-5519

2018

  1. Caracterización molecular y funcional de biofertilizantes bacterianos, y análisis de su potencial para mejorar la producción de cultivos de maíz, guisante, lechuga, fresa y zanahoria

    Caracterización molecular y funcional de biofertilizantes bacterianos, y análisis de su potencial para mejorar la producción de cultivos de maíz, guisante, lechuga, fresa y zanahoria

  2. Future perspective in organic farming fertilization

    Organic Farming: Global Perspectives and Methods (Elsevier), pp. 269-315

  3. Percepción de la ciencia a través de experiencias prácticas e intergeneracionales en el laboratorio

    Ediciones Universidad de Salamanca

  4. Biofertilizantes bacterianos como herramienta en la mejora de la eficiencia de cultivos hortícolas: espinaca, lechuga y zanahoria

    Tierras de Castilla y León: Agricultura, Núm. 270, pp. 55-57