ALIMENTOS: PRODUCCIÓN, ELABORACIÓN Y CARACTERIZACIÓN
Universidad de León
León, EspañaPublikationen in Zusammenarbeit mit Forschern von Universidad de León (10)
2022
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Efficiency of Artificial Insemination at Natural Estrus in Organic Churra Ewes
Veterinary Sciences, Vol. 9, Núm. 7
2021
2020
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Monitoring spatial behavior of pastoralist sheep through gps, lidar data and vnir image
International Archives of the Photogrammetry, Remote Sensing and Spatial Information Sciences - ISPRS Archives
2014
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Estudio comparativo entre el cultivo convencional y ecológico de trigo para alimentación animal
Anales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias de Andalucía Oriental, Vol. 27, pp. 98-131
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Nutritive value for ruminants of winter oats-legume intercrops in organic cultivation
Animal Production Science, Vol. 54, Núm. 10, pp. 1791-1795
2012
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Comparison of environmental and economic indicators of organic and conventional sheep farms in milk production
TACKLING THE FUTURE CHALLENGES OF ORGANIC ANIMAL HUSBANDRY
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Effect of production system, organic vs conventional, on antioxidant capacity of sheep milk
TACKLING THE FUTURE CHALLENGES OF ORGANIC ANIMAL HUSBANDRY
2007
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Generation, annotation, and analysis of ESTs from four different Trichoderma strains grown under conditions related to biocontrol
Applied Microbiology and Biotechnology, Vol. 75, Núm. 4, pp. 853-862
2006
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Generation, annotation and analysis of ESTs from Trichoderma harzianum CECT 2413
BMC Genomics, Vol. 7
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Influencia de las amortizaciones en los de gastos fijos de explotaciones ovinas lecheras de Castilla y León
XXXI Jornadas Científicas y X Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC): Zamora, 20-22 de septiembre de 2006