Publicaciones (34) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1999

  1. A fracture criterion for prestressing steel cracked wires

    ADVANCES IN STEEL STRUCTURES, VOLS 1 AND 2

  2. Aplicación de residuos apícolas en sustratos hortícolas

    Agricultura: Revista agropecuaria y ganadera, Núm. 799, pp. 168-169

  3. Composición fenólica en mieles monoflorales de distinto origen

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 306, pp. 93-100

  4. Corrosion-assisted cracking in progressively drawn pearlitic steels: A materials science approach

    Materials Science, Vol. 35, Núm. 6, pp. 802-810

  5. Determinación de metanol en mostos y vinos: puntos críticos

    Grupos de Investigación Enológica. [III] Jornadas Científicas 97: actas de los Encuentros de Primavera de la Universiad de Cádiz en El Puerto de Santa María, 1997

  6. Discrimination of DOC wine vintages as a function of chemical composition

    Química analítica

  7. Effect of fatigue pre-loading on mixed-mode hydrogen-assisted cracking initiation in high-strength steel

    FATIGUE '99: PROCEEDINGS OF THE SEVENTH INTERNATIONAL FATIGUE CONGRESS, VOLS 1-4

  8. Effect of residual stress profile on hydrogen embrittlement susceptibility of prestressing steel

    SURFACE TREATMENT IV

  9. El asno zamorano leonés, una gran raza autóctona

    Zamora : Diputación de Zamora, 1999

  10. El asno zamorano-leonés

    Razas equinas de Castilla y León (Consejería de Agricultura y Ganadería), pp. 23-116

  11. En defensa de un olivar marginal: El olivar de la provincia de Salamanca

    Agricultura: Revista agropecuaria y ganadera, Núm. 808, pp. 941-944

  12. Failure analysis of prestressing steel wires

    ADVANCES IN STEEL STRUCTURES, VOLS 1 AND 2

  13. Fatigue behaviour of progressively drawn steels

    FATIGUE '99: PROCEEDINGS OF THE SEVENTH INTERNATIONAL FATIGUE CONGRESS, VOLS 1-4

  14. Finite deformation analysis of cyclic elastoplastic crack-tip fields and implications for fatigue fracture

    FATIGUE '99: PROCEEDINGS OF THE SEVENTH INTERNATIONAL FATIGUE CONGRESS, VOLS 1-4

  15. Formación y estabilidad de nuevos pigmentos derivados de antocianos

    Grupos de Investigación Enológica. [III] Jornadas Científicas 97: actas de los Encuentros de Primavera de la Universiad de Cádiz en El Puerto de Santa María, 1997

  16. Formation of anthocyanin-derived pigments in experimental red wines

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 5, Núm. 4, pp. 347-352

  17. Fracture mechanics approach to hydrogen assisted cracking: Analysis of the K-dominance condition

    Materials Science, Vol. 35, Núm. 4, pp. 461-476

  18. Identification of anthocyanin derivatives in grape skin extracts and red wines by liquid chromatography with diode array and mass spectrometric detection

    Journal of Chromatography A, Vol. 847, Núm. 1-2, pp. 83-90

  19. Influence of canning process on colour, weight and grade of mushrooms

    Food Chemistry, Vol. 66, Núm. 1, pp. 87-92

  20. La raza alistana-sanabresa

    Feagas, Núm. 15, pp. 34-38