Publicaciones (13) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1996

  1. Catechin as a radical scavenger in paraquat-treated Prunus avium

    Journal of Applied Botany, Vol. 70, Núm. 3-4, pp. 119-123

  2. Catechin as a radical scavenger in paraquat-treated Prunus avium

    JOURNAL OF APPLIED BOTANY-ANGEWANDTE BOTANIK, Vol. 70, Núm. 3-4, pp. 119-123

  3. Cloud point preconcentration and flame atomic absorption spectrometry: Application to the determination of cadmium

    Journal of Analytical Atomic Spectrometry, Vol. 11, Núm. 1, pp. 37-41

  4. Coupling reactions between flavylium ions and catechin

    Phytochemistry, Vol. 41, Núm. 6, pp. 1583-1592

  5. Determination of fat-soluble vitamins in yogurt by HPLC with electrochemical detection

    Talanta, Vol. 43, Núm. 9, pp. 1555-1563

  6. Determination of the fungicides Folpet, Captan and Captafol by cloud-point preconcentration and high-performance liquid chromatography with electrochemical detection

    Journal of Chromatography A, Vol. 754, Núm. 1-2, pp. 85-96

  7. Determination of triazine herbicides in water by micellar electrokinetic capillary chromatography

    Journal of Chromatography A, Vol. 733, Núm. 1-2, pp. 349-360

  8. Determination of triazines in surface waters by membrane separation coupled on-line to a flow-injection system and partial least squares regression

    Analytica Chimica Acta, Vol. 321, Núm. 2-3, pp. 147-155

  9. Electrochemical response of a polypyrrole-dodecylsulphate electrode with multicharged cations and vitamins B1 and B6. Application as a microsensor in flow-injection analysis

    Analytica Chimica Acta, Vol. 336, Núm. 1-3, pp. 47-56

  10. Electroluminescent detection of enzymatically generated hydrogen peroxide

    Analytica Chimica Acta, Vol. 327, Núm. 3, pp. 253-260

  11. Evolución de metodologías en el análisis de inhibidores de tripsina en judias (Phaseolus vulgaris)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 272, pp. 83-86

  12. Influencia del sulfitado sobre la evolución de la materia colorante del vino

    XVII Jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo. 8-12 de mayo de 1995

  13. Influencia del ácido ascoróbico en el color de los vinos tintos

    XVII Jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo. 8-12 de mayo de 1995