Departament
QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Publicacions (9) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
2015
-
Application of Differential Colorimetry to Evaluate Anthocyanin-Flavonol-Flavanol Ternary Copigmentation Interactions in Model Solutions
Journal of Agricultural and Food Chemistry
-
Development of a Real-time Breath Analysis Platform and Applications: Diagnosis in Humans and Drug Monitoring in Mice
MSACL 2015 EU
-
Development of a commercial add-on for ultrasensitive real-time mass spectrometric analysis of vapors
Novartis Day
-
Evaluación del metabolismo colónico de un vino tinto mediante el empleo de un nuevo modelo de simulación gastrointestinal dinámico (SIMGI)
Enología 2.015: innovación vitivinícola
-
Extractability of Low Molecular Mass Flavanols and Flavonols from Red Grape Skins. Relationship to Cell Wall Composition at Different Ripeness Stages
Journal of Agricultural and Food Chemistry
-
Funciones específicas de Rgf1 (GEF) y Rho1 (GTPAsa) en el núcleo en "Schizosaccharomyces pombe"
Avances en microbiología
-
Identification of 2-alkenals, 4-hydroxy-2-alkenals and 4-hydroxy2,6- alkadienals in exhaled breath condensate by UHPLC-HRMS and breath analysis in real time
42nd International Symposium on High Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques
-
Las prácticas en empresas en la Escuela Técnica Superior de Ingeniería del Diseño de la Universitat Politécnica de Valencia
Actas del 23 Congreso Universitario de la Innovación Educativa en la Enseñanzas Técnicas (CUIEET)
-
Real-time high-resolution tandem mass spectrometry identifies furan derivatives in exhaled breath
XX Reunión de la Sociedad Española de Química Analítica