Escuela de doctorado
ENOLOGÍA, VITICULTURA Y SOSTENIBILIDAD
Artículos (5) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2008
-
Anthocyanin composition in fig (Ficus carica L.)
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 21, Núm. 2, pp. 107-115
-
Colour implications of self-association processes of wine anthocyanins
European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 3, pp. 483-490
-
Las prácticas enológicas en la evolución del contenido fenólico
La Semana vitivinícola, Núm. 3248, pp. 6-14
-
Preparation of quercetin glucuronides and characterization by HPLC-DAD-ESI/MS
European Food Research and Technology, Vol. 227, Núm. 4, pp. 1069-1076
-
Ultrafiltration as alternative purification procedure for the characterization of low and high molecular-mass phenolics from almond skins
Analytica Chimica Acta, Vol. 609, Núm. 2, pp. 241-251