JULIÁN CARLOS
RIVAS GONZALO
Investigador en el periodo 1984-2017
Ana María
González Paramás
Profesora Titular de Universidad
Publicaciones en las que colabora con Ana María González Paramás (7)
2006
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A new vinylpyranoanthocyanin pigment occurring in aged red wine
Food Chemistry, Vol. 97, Núm. 4, pp. 689-695
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Flavanol-anthocyanin condensed pigments in plant extracts
Food Chemistry, Vol. 94, Núm. 3, pp. 428-436
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Natural occurrence of free anthocyanin aglycones in beans (Phaseolus vulgaris L.)
Food Chemistry, Vol. 94, Núm. 3, pp. 448-456
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New flavanol-anthocyanin condensed pigments and anthocyanin composition in Guatemalan beans (Phaseolus spp.)
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, Núm. 2, pp. 536-542
2004
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Flavanol Content and Antioxidant Activity in Winery Byproducts
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 2, pp. 234-238
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Liquid chromatographic-mass spectrometric analysis of anthocyanin composition of dark blue bee pollen from Echium plantagineum
Journal of Chromatography A, Vol. 1054, Núm. 1-2, pp. 205-210
2003
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Obtención de antioxidantes a partir de pepitas de uva mediante extracción con fluidos supercítricos, SFE
Residuos: Revista técnica, Año 13, Núm. 75, pp. 78-82