Publicaciones (8) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2009

  1. Antioxidant activity of a red lentil extract and its fractions

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 10, Núm. 12, pp. 5513-5527

  2. Comparative study of the phenolic composition in lentils processed with and without addition of commercial tannase

    Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 33, Núm. 6, pp. 695-713

  3. Estudio de la composición flavánica de las semillas de "Vitis vinífera L." cv. Graciano y su relación con la astringencia

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

  4. Germination as a process to increase the polyphenol content and antioxidant activity of lupin seeds (Lupinus angustifolius L.)

    Food Chemistry, Vol. 117, Núm. 4, pp. 599-607

  5. Phenolic acids determination by HPLC-DAD-ESI/MS in sixteen different Portuguese wild mushrooms species

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 47, Núm. 6, pp. 1076-1079

  6. Preparation and characterization of Catechin sulfates, glucuronides, and methylethers with metabolic interest

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 4, pp. 1231-1238

  7. Puesto a punto de un método para el análisis de elagtaninos en vinos tintos

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

  8. Studies on the copigmentation between anthocyanins and flavan-3-ols and their influence in the colour expression of red wine

    Food Chemistry, Vol. 114, Núm. 2, pp. 649-656