Publicaciones (15) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1998

  1. Analysis of Flavanols in Beverages by High-Performance Liquid Chromatography with Chemical Reaction Detection

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 10, pp. 4209-4213

  2. Antioxidant properties of catechins and proanthocyanidins: Effect of polymerisation, galloylation and glycosylation

    Free Radical Research, Vol. 29, Núm. 4, pp. 351-358

  3. Análisis de flavonoides en vino por cromatografía líquida de alta eficacia con detección por espectrometría de masas

    XX Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros : [celebradas en] Almendralejo del 4 al 8 de Mayo de 1998

  4. Characterization of monomeric and oligomeric flavan-3-ols from unripe almond fruits

    Phytochemical Analysis, Vol. 9, Núm. 1, pp. 21-27

  5. Chromatic characterization of anthocyanins from red grapes - I. pH effect

    Food Chemistry, Vol. 63, Núm. 4, pp. 491-498

  6. Cloud point preconcentration and flame atomic absorption spectrometry: Application to the determination of nickel and zinc

    Journal of Analytical Atomic Spectrometry, Vol. 13, Núm. 6, pp. 547-550

  7. Continuous membrane extraction coupled with chromatographic analysis for the determination of phenols in fuels

    Journal of Chromatography A

  8. Determinación de anhídrido sulfuroso en vinos mediante análisis por inyección en flujo

    IX Jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros : [celebradas en] Almendralejo, 4-9 de mayo de 1987

  9. Determinación de catequinas y proantocianidinas en vinos por CLAE con derivación postcolumna

    XX Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros : [celebradas en] Almendralejo del 4 al 8 de Mayo de 1998

  10. Effect of malvidin-3-monoglucoside on the browning of monomeric and dimeric flavanols

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 207, Núm. 3, pp. 223-228

  11. Effect of malvidin-3-monoglucoside on the browning of monomeric and dimeric flavanols

    European Food Research and Technology, Vol. 207, Núm. 3, pp. 223-228

  12. Effect of malvidin-3-monoglucoside on the browning of monomeric and dimeric flavanols

    ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG A-FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 207, Núm. 3, pp. 223-228

  13. Electroreduction of the fungicides Folpet, Captan and Captafol on mercury electrodes

    Journal of Electroanalytical Chemistry, Vol. 456, Núm. 1-2, pp. 193-202

  14. Organophosphorus pesticides: cloud point preconcentration

    Encyclopedia of environmental analysis and remediation 5

  15. Separación y caracterización de la materia colorante del vino

    XIX Jornadas de Viticultura y Enología Tierra de Barros: Almendralejo. 6-10 de mayo de 1997