Publications (23) Elvira Manjón Pérez publications

filter_list

2023

  1. Diseño e implementación de píldoras formativas con autoevaluación mediante Kaltura como una nueva metodología para mejorar el aprendizaje

    Proceedings 2nd international congress: education and knowledge

  2. Effect of the addition of soluble polysaccharides from red and white grape skins on the polyphenolic composition and sensory properties of Tempranillo red wines

    Food Chemistry, Vol. 400

  3. First insights into the binding mechanism and colour effect of the interaction of grape seed 11S globulin with malvidin 3-O-glucoside by fluorescence spectroscopy, differential colorimetry and molecular modelling

    Food Chemistry, Vol. 413

  4. Herramientas audiovisuales aplicadas en un modelo de aula invertida para el aprendizaje significativo de la normativa sobre etiquetado alimentario

    Libro de Actas de las XXX Jornadas Internacionales de Tecnología Educativa: 30 años de docencia e investigación en Tecnología Educativa: Balance y futuro

  5. Herramientas de gamificación aplicadas al ámbito de la Bromatología

    Proceedings 2nd international congress: education and knowledge

  6. Introducción de la herramienta "Breakout Educativo" en la docencia para fomentar el papel activo del alumnado en el proceso de enseñanza-aprendizaje

    Libro de Actas de las XXX Jornadas Internacionales de Tecnología Educativa: 30 años de docencia e investigación en Tecnología Educativa: Balance y futuro

  7. Role of Anthocyanins in the Interaction between Salivary Mucins and Wine Astringent Compounds

    Foods, Vol. 12, Núm. 19

2022

  1. Aprende microbiología jugando al Breakout EDU "El asesino invisible"

    Los ODS: avanzando hacia una educación sostenible : modelos y experiencias en el Máster en Profesor de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanzas de Idiomas (Ediciones Universidad de Salamanca), pp. 351-363

  2. Effect of mannoproteins from different oenological yeast on pigment composition and color stability of red wine

    LWT, Vol. 172

  3. Role of Yeast Mannoproteins in the Interaction between Salivary Proteins and Flavan-3-ols in a Cell-Based Model of the Oral Epithelium

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 70, Núm. 41, pp. 13027-13035

2017

  1. Rgf1p (Rho1p GEF) is required for double-strand break repair in fission yeast

    Nucleic Acids Research, Vol. 45, Núm. 9, pp. 5269-5284