Montserrat
Dueñas Patón
Profesora Titular de Universidad
Ignacio
García Estévez
Profesor Permanente Laboral
Publicaciones en las que colabora con Ignacio García Estévez (7)
2023
2020
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Agricultural and food waste: Analysis, characterization and extraction of bioactive compounds and their possible utilization
Foods, Vol. 9, Núm. 6
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Phenolic metabolites from 5,000-year-old coprolites of Myotragus balearicus, an extinct insular bovid
Quaternary International, Vol. 554, pp. 143-149
2019
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Synergistic effect of mixture of two proline-rich-protein salivary families (aPRP and bPRP) on the interaction with wine flavanols
Food Chemistry, Vol. 272, pp. 210-215
2018
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Effect of the addition of mannoproteins on the interaction between wine flavonols and salivary proteins
Food Chemistry, Vol. 264, pp. 226-232
2017
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Estudio del efecto sinérgico de mezclas de flavanoles en el desarrollo de astringencia
La ciencia, ingeniería y tecnología de los alimentos bajo la perspectiva de los jóvenes investigadores: II Congreso Nacional de Jóvenes Investigadores en Ciencia, Ingeniería y Tecnología de los Alimentos. [Facultad de Veterinaria, U. de León. 19 y 20 de octubre de 2017]
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Molecular Approach to the Synergistic Effect on Astringency Elicited by Mixtures of Flavanols
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 65, Núm. 31, pp. 6425-6433