Publicaciones (114) Publicaciones de Ana María Vivar Quintana

2022

  1. Actores y acciones de la EDS dirigida a los ODS

    Los ODS: avanzando hacia una educación sostenible : modelos y experiencias en el Máster en Profesor de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanzas de Idiomas (Ediciones Universidad de Salamanca), pp. 53-70

  2. Effects of the Replacement of Pork Backfat with High Oleic Sunflower Oil on the Quality of the “Chorizo Zamorano” Dry Fermented Sausage

    Foods, Vol. 11, Núm. 15

  3. Implementación de la educación para el desarrollo sostenible

    Los ODS: avanzando hacia una educación sostenible : modelos y experiencias en el Máster en Profesor de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanzas de Idiomas (Ediciones Universidad de Salamanca), pp. 71-89

  4. Pistacia Root and Leaf Extracts as Potential Bioherbicides

    Plants, Vol. 11, Núm. 7

  5. The Effects of the Progressive Replacement of Meat with Texturized Pea Protein in Low-Fat Frankfurters Made with Olive Oil

    Foods, Vol. 11, Núm. 7

  6. The Work Experience of Graduates as a Motivating Element in the Teaching-Learning Process

    Education in the knowledge society (EKS), Núm. 23