Publications by the researcher in collaboration with María Teresa Escribano Bailón (27)

2010

  1. Preface

    Recent Advances in Polyphenol Research

  2. Recent Advances in Polyphenol Research

    Wiley Blackwell, pp. 1-332

2008

  1. Anthocyanin composition in fig (Ficus carica L.)

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 21, Núm. 2, pp. 107-115

  2. Colour implications of self-association processes of wine anthocyanins

    European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 3, pp. 483-490

  3. Influencia de las prácticas enológicas en la evolución del contenido fenólico de vinos tintos

    Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008

  4. Las prácticas enológicas en la evolución del contenido fenólico

    La Semana vitivinícola, Núm. 3248, pp. 6-14

2007

  1. Anthocyanin pigments in strawberry

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 40, Núm. 2, pp. 374-382

  2. Identification of dimeric anthocyanins and new oligomeric pigments in red wine by means of HPLC-DAD-ESI/MSn

    Journal of Mass Spectrometry, Vol. 42, Núm. 6, pp. 735-748

  3. Stability of pelargonidin 3-glucoside in model solutions in the presence and absence of flavanols

    American Journal of Food Technology, Vol. 2, Núm. 7, pp. 602-617

2004

  1. Anthocyanins in cereals

    Journal of Chromatography A, Vol. 1054, Núm. 1-2, pp. 129-141